Рапърът F.О. с уникална фотосесия за HoodStyle.bg и нов албум

Posted by hood 31.07.2019 0 Comment(s)

Рапърът F.О. засне уникална фотосесия на HoodStyle.bg, представяйки марките Dangerous DNGRSEckō Unltd. и Just Rhyse.

Прегледай всички хип-хоп анцузи от тук.

 

Прегледай всички хип-хоп анцузи от тук.

F.О. е едно от най-отличителните лица в българския рап през това десетилетие. Той се наложи като един от най-модерните и атрактивни рап изпълнители с бързи флоуове, технични ритми, специфично присъствие на сцената и оригиналност.

 

Любопитна подробност е, че в началото на кариерата си F.О. се подвизава с псевдонима Fox–„лисицата”. Заради твърде разпространеното прозвище обаче, музикантът предпочита да го смени и посъветван от свои приятели, решава да го замени с F.О. Заради цензурата, той често се шегува с медиите, че псевдонимът му означава различни неща — " flow on“, „funky one“ или още „Филип Огнянов“.

 

Фотосесията за HoodStyle.bg представя визията на модерния мъж–оригинален, динамичен и винаги в движение. Лекота в движението, удобство и качество на облеклото. Всичко това предлагат и модните брандове като: Dangerous DNGRS, Who Shot Ya?, Thug Life, Just Rhyse, ECKO UNLTD., ориентирани именно към визията на модерния мъж.

 

 

Освен с фотосесията за HoodStyle.bg, F.O. може да се похвали и с излизането на дългоочаквания си дебютен албум „Митеви”

Купи албума от официалната страница на F.O.,  Zanimation Entertainment Studio

 

Идеята за него се ражда през 2015 година, специално за сватбата на Михаил Митев (F.O.) и Преслава Митева (Peeva). Двамата решават да изненадат гостите си, като им подарят специално подготвен албум с 5 песни, сред които и хитът спечелил стотици фенове–„Личната".Песента е написана специално за техния сватбен танц.

 

 

"Сватбата ни беше през 2015 и се радваме, че вече имаме възможността да представим албума Митеви. Усетихме силен порив да го направим заради двете ни най-лични събития–появата на децата ни Мишел и Радимир", казва F.O. и Peeva. Двамата записват и други съвместни проекти, сред които и парчето „Поглед”, което е тринайсето поред.

 

Песента е по музика на SnowMusic, а видеото е в Авиомузей Бургас.

 

След излизането на дебютния албум, предстои да чуем и втория самостоятелен албум на рапъра F.O –„До Ре Ми ФО”.

 

F.O. Zanimation Entertainment Studio 

Zanimation Store 

PEEVA / Zanimation

https://www.instagram.com/zanimation_official/

Leave a Comment