Доставки

Срок на доставка

Всички продукти от онлайн магазин HoodStyle.bg се доставят в рамките на 5-7 работни дни с куриерска фирма Еконт Експрес. След финализиране на поръчката, служител на онлайн магазин HoodStyle.bg се свързва с клиента за потвърждение на поръчката, чрез телефонно обаждане в работно време (Понеделник - Петък / 09:00 -17:30 ч.)

 


След като продукта е наличен за изпращане, наш служител отново се свързва с клиента, за да бъде уведомен за изпращането на пратката.

Всички продукти от категория ''SALE'' са с доставка 24 ч. Продукт, закупен до 17:00 ч. в работен ден се изпращат на същият ден.

 


Цени за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес, с наложен платеж. 

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж до 149.99 лв. - Доставката се поема от клиента. 

Цена за доставка за поръчка с наложен платеж над 149.99 лв. - Доставката се поема от онлайн магазин HoodStyle.Com

 


Отстъпка за доставка

Всички пратки се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес, като за всяка една пратка, нашите клиенти ползват -25% отстъпка от цената за доставка. 

Всички пратки се изпращат с наложен платеж  с опция преглед и тест в рамките на 15 мин. Вижте още в ''Общи условия''

 


Защо не получавам касова бележка за получената стока?

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт. 
Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент. 
За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.